Què és el niu?

IMG_8123

El niu de bambú és el nom d’un nou espai sociocultural a Barcelona que va obrir les seves portes el passat 29 de novembre de 2015, esdevenint un espai de difusió cultural i d’inclusió social, en la mateixa línia de BamBú cia de teatre, companyia nascuda el 2014 i resident a partir d’ara, a El niu de bambú.

L’espai consta d’un espai escènic on s’hi programaran produccions de BamBú cia de teatre, així com d’altres companyies, sempre prioritzant aquelles propostes definides per la crítica social i la inclusió; també consta d’una sala polivalent on s’hi realitzaran cursos vinculats amb les arts, les humanitats i l’àmbit social -consulteu els cursos ofertats-, conferències, exposicions, projeccions audiovisuals, xerrades, presentacions de llibres, etc., amb l’objectiu de difondre propostes culturals a l’abast de totes les persones i sempre apostant per aquelles que puguin ser excloses socialment per una raó o altra.

raconetLa línia social que defineix El niu de bambú està marcada per la inclusió de persones amb/sense diversitat funcional (com membres de BamBú cia de teatre, com professors/es de cursos, ponents, artistes convidats/des o voluntaris/àries) o amb/sense un perfil de risc social i per la sensibilització social.

L’espai té la missió d’esdevenir un espai de referència en matèria sociocultural que faci possible totes aquelles formes d’expressió  i de formació culturals/artístiques que l’estàndard social no sempre facilita. També pretén ser un punt de trobada de persones vinculades a la cultura que volen qüestionar-se l’ordre establert i trobar ponts de col·laboració amb altres artistes/pensadors.

newspaper-icon-36Alguns mitjans ja han conegut l’espai (clica aquí).

IMG_8197

4 thoughts on “Què és el niu?

 1. Bona tarda!!

  Som el Toni i la Rosa, educadors social i UCAE i fundadors de l’Associació Entramat (associació sense ànim de lucre) amb projectes per a infants i joves amb diversitat funcional física i/o intel·lectual, i infància i adolescència en risc. Un dels projectes que tenim funcionant es el d’arts escèniques.
  Creiem que compartir experiències, idees i moltes ganes de innovar i crear ens ajuda a millorar i a ser mes grans.
  Ens agradaria poder tenir un primer contacte amb vosaltres per coneixe’ns i compartir inquietuds…

  Moltes gràcies!!

  M'agrada

 2. Buenas tardes,
  Somos dale al aire,un grupo de música de Madrid que hacemos pop-fusión-flamenco y música accesible,es decir,llevamos intérprete de lengua de signos española en nuestros conciertos para hacer accesibles nuestras canciones a las personas sordas y sordociegas.Nos ha gustado mucho vuestro espacio y nos gustaría organizar algo en BCN y poder acercar nuestra música sin barreras allí.
  En nuestra página web podéis ver vídeos y escuchar nuestra música.
  Esperamos que sea de vuestro interés y podamos colaborar.
  Gracias,un saludo.
  http://www.dalealaire.com

  M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s