Lloguer d’espais

Busques llogar un espai escènic, d’assaig, de rodatge, d’exposició, de docència, o simplement un lloc on reunir-te?

El niu de bambú està obert a propostes que estiguin relacionades amb la seva línia d’acció i de pensament. Si teniu un projecte i necessiteu un espai on gestar-lo o bé, on presentar-lo al o públic, contacteu-nos, estarem encantats de trobar-nos amb vosaltres i buscar l’espai i el temps per a donar-vos a conèixer!!

Tots els espais disposen de connexió WiFi.

Us presentem les nostres sales polivalents, que poden ajustar-se a les vostres necessitats:

espaiets


1. ESPAI ESCÈNIC

Espai escènic per a 45 persones assegudes, ideal per a espectacles de petit format (teatre, dansa, concerts), esdeveniments privats, presentacions, conferències, tallers, plató…

Material inclòs: projector i pantalla 2x2m, altaveus, parrilla amb barres electrificades, focos leds i incandescents, taula d’il·luminació i taula de so, taules i cadires, pisarra mòbil, camerino amb miralls.

IMG_8286IMG_8146


2. ESPAI POLIVALENT

Sala polivalent per a 30-40 persones per reunions i trobades que disposa de taules, cadires i pissarra. I la zona de l’entrada és ideal per exposar les teves obres artístiques, visibles des del carrer.

còpia3-14

IMG_8093


3. ESPAI DE LLIURE CREACIÓ

Ets artista i busques un lloc ampli on poder treballar? Necessites espai per a realitzar-te? El nostre sòtan diàfan està disponible per a llogar-lo o compartir-lo sense restriccions (pots dissenyarlo al teu gust, pintar parets, terra, portar mobiliari…); tot, en un ambient d’inclusió i de creació artística.

IMG_8191


T’interessa algun dels nostres espais? Te’l podem mostrar en persona i assesorar-te sobre quin s’ajusta més al que busques. Pregunta’ns sense cap compromís en el següent formulari: