agenda · General

Espectacle: Si us pregunten per què vam morir

POSTERSIUStallaXS

Si us pregunten per què vam morir és un espectacle sonor, que es representa davant el públic, al voltant de poemes escrits durant la Primera Guerra Mundial, la major part dels quals van ser escrits per poetes que van morir en combat.

La dramatúrgia recorre de forma cronològica l’evolució social i psicològica de la Gran Guerra, a través de l’ordre i el contingut dels poemes.

Poemes de: Guillaume Apollinaire, Rupert Brooke, Leslie Coulson, Albert-Paul Garnier, Alfred Lichtenstein, Ewart Alan Mackintosh, Wilfred Owen, Isaac Rosenberg, Siegfried Sassoon, Charles Hamilton Sorley, Edward Thomas, Giuseppe Ungaretti, i altres…Amb les veus de: Eva M. Lluch, Isa Mateu, Toni Forteza, Ramon Canals.
Dramatúrgia: Gerard Vàzquez
Traducció poemes: Gerard Vàzquez – Albert Cadirat – Fran J. García
Muntatge musical: Francesc Cutillas
Direcció: Ramon Hernàndez

[Podeu vuere el Dossier de l’espectacle clicant aquí]

Anuncis