General

El mirador de les paraules que no puc dir

El mirador de les paraules que no puc dir és una obra de creació pròpia que incita a qüestionar-nos com un món envaït d’altes tecnologies per a la comunicació, és també un món envaït per la soledat i el desig de comunicar-se de debò. Una reflexió sobre el nostre món, el món d’avui, les pors i els límits del llenguatge i de la comunicació. Una oda a l’esperança que en la soledat intrínseca de l’ésser humà, no estem sols.

Sinopsis: Dos personatges (X i Z) amb problemes de comunicació i d’integració en el món es troben en un mirador d’una gran ciutat, on sempre havien cregut estar sols. Sempre fins avui, que descobreixen la presència de l’”altre” i permeten que la comunicació existeixi sense adonar-se’n. Amb un inici poc afortunat per part d’un d’ells, que espia l’altre, aniran descobrint que en realitat senten el mateix, que estan sols, i que van al mirador a refugiar-se i a confrontar-se amb les seves pròpies limitacions; aquesta descoberta els unirà i canviarà el rumb de les seves vides, tal i com ho fan totes les persones que, segons la llegenda japonesa del fil vermell, són unides temporalment per viure una intensa història.

Muntatge: Posada en escena accessible per a persones amb discapacitat visual o auditiva mitjançant una veu en off per a l’audiodescripció d’accions que incideixen directament en la comprensió de l’obra, i de dues actrius que fan tota la funció en llengua de signes, encarnant als personatges protagonistes, de manera que l’obra transcorre alhora en llengua oral i llengua de signes.

Dies i hora:

  • 11 de juny del 2017, a les 20h.

Preu: 12€ a taquilla (oberta mitja hora abans de la funció) (10€ si comparteixes a xarxa, o reserves abans del 17 de novembre)

Lloc c/Torre Vélez, 35 (com arribar-hi?)

Localitats limitades, cal reservar prèviament a elniudebambu@gmail.com o directament al següent formulari:

+info al web oficial: https://bambuciadeteatre.org/elmirador/

Esdeveniment FB: https://www.facebook.com/events/207125616364930/

CARTELL-ELMIRADOR

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s